UW MEEST GESTELDE VRAGEN

Algemene vragen

Nadat u de bestelling bij ons geplaatst hebt, ontvangt u een bevestiging per e-mail waarin onder andere uw bestelnummer vermeld staat. Hebt u met Paypal, iDeal of met creditcard betaald, dan is de betaling direct door ons ontvangen. Hebt u bankoverschrijving als betaalwijze gekozen, dan zal de betaling binnen 7 dagen op onze rekening worden bijgeschreven. Na succesvolle ontvangst van uw betaling starten we met de productie en gaat de aangegeven levertijd lopen.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat het bij de levertijd om werkdagen gaat (maandag-vijdag).

Kort voor het afronden van uw bestelling ontvangt u een nieuwe e-mail waarin staat dat uw bestelling op korte termijn verzonden zal worden. U ontvangt dan een tracking link waarmee u de status van verzending van uw pakket kunt volgen.

Vragen over gastenboeken

Wij sorteren alle bestellingen op trouwdatum. Vanwege de grote hoeveelheid bestellingen moeten wij verder in de toekomst liggende trouwdatums later produceren, zodat eerdere trouwdatums hun bestelling op tijd ontvangen. U kunt zonder zorgen bestellen, ook wanneer uw bruiloft binnen 25 werkdagen plaatsvindt.

Ja. Ieder gastenboek wordt geleverd inclusief voldoende vulling. Het idee achter de extra vulling die u kunt bestellen, is dat nog meer gasten hun gelukwensen en namen op de harten vereeuwigen kunnen. Het bruidspaar kan vervolgens kiezen welke beschreven harten etc. uiteindelijk in het gastenboek komen.

De bruiloftsaankleding met acrylglas is uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis. Het acrylglas mag niet blootgesteld worden aan direct zonlicht en mag alleen met water gereinigd worden.

Vragen over decoratie

In verband met de ruimte is het alleen mogelijk om een datum of de naam van een kind in het hart te graveren. Deze kunt u als optie op de productpagina invullen.

CONTACT OPNEMEN

Wij verzoeken u vriendelijk om al uw aanvragen in het Engels of in het Duits te versturen. Aanvragen in het Nederlands kunnen momenteel niet door ons in behandeling worden genomen.